+2500 glade kunder

Dansk virksomhed

Gratis fragt

+2500 glade kunder

Dansk virksomhed

Gulerodssuppe

Vegetarisk

Suppe

Gulerødder

Gulerodssuppe har en skøn orange farve og en naturlig sødme. Den er ideel som forret, men kan også serveres som hovedret med tilbehør som ristede belugalinser, der tilføjer ekstra fylde og tekstur. Suppen kan nemt tilpasses med krydderier efter smag, og dens sødmefulde smag gør den velegnet til både børn og voksne.

Til 4 personer

20 min

15 min

Ingredienser

Ca. 500 g gulerødder

1 stort eller 2 mellemstore løg

1 kartoffel

2 fed hvidløg

20-25 g ingefær

1-2 tsk. stærk karry

Rigeligt olie og smør til at stege i

Ca. 9 dl vand

Ca. 2 dl mælk

Creme fraiche

Persille

Salt og peber

Fremgangsmåde

1.

Skræl gulerødder, løg hvidløg og kartoffel og hak det i skiver. Riv ingefæren.

2.

Varm olien/smørret op og start med at stege ca. 1/3 af gulerodsskiverne.

3.

Når de har taget farve, tilsætter du løget og hvidløget og steger videre, til løget er gyldent.

4.

Kog vandet op i en kogekedel og hæld det i gryden samtidig med at du tilsætter resten af gulerødderne, halvdelen af ingefæren og kartoflen. Lad det hele koge i 2 minutter med låget på og sæt derefter gryden i Cook it i 15 min.

5.

Tag gryden ud af Cook it og blend suppen og tilsæt mælken.

6.

Kog op igen og smag til med salt, peber, resten af ingefæren og måske lidt mere karry. Ingefær kan have ret varierende styrke, så tilsæt ikke det hele på én gang.

Tips

Denne portion er god til 4 til en forret uden tilbehør. Server med creme fraiche og persille. Med en god portion ristede belugalinser eller andet til, kan den også være fin som hovedret til fire.

Mere for mindre

Vil du gerne spare tid, energi og penge?

Spar op til 70% energi

Bæredygtigt valg for miljøet

Farvel til brændt mad

Energistyrelsen anbefaler Høkasse-metoden

Køb Cook it her

Hartmann & Family

CVR-nr.: 18134799

Følg os på SoMe

Copyright © 2024 Cook it. Alle rettigheder forbeholdt.